Äventyrslägret i Munkviken dag 1



Äntligen så kom den här dagen då vi skulle åka till Äventyrslägret i Munkviken. Alla förväntansfulla barn och ungdomar kom i en jämn ström strax före lunch. En del hade ganska långt att resa och startade  sin resa redan vid sju tiden på morgonen.




Vera och Herman dök upp precis när vi skulle gå Harry Potters äventyrsstig. De håller verkligen på att vara resvana vid det här laget. Förra veckan på cirkusläger i Skåne och nu är dom i Norrland. Vera tyckte att det var lite väl mycket mygg men som tur var hade Herman köpt myggmedel på en bensinmack i Umeå.
Alla tyckte det var skoj att träffa dom och de lovade att hälsa på i morgon igen.







Här gällde det att träffa katapulten med en tennisboll för att få en kokosboll flygande i luften som sedan skulle fångas, som tur var det ingen som fick nån i ansiktet. En del kokosbollar hamnade på marken men även dom smakade smaskens.



Med slutna ögon och kompsiens vägledning kastar här Elin pilar för att träffa en av ballongerna. Ballongerna symboliserade Bassiliskens ögon. Alla var så duktiga på att samla poäng så att de till slut besegrade Lord Voldermort, alla äventyrare blev utsedda till hederstrollkarlar.




Korvgrillning och boulespel på stranden blev avslutningen på  den första lägerdagen. Trötta och nöjda lägerdeltagare myser i den fina sommarkvällen. Alla kommer nog att sova gott i natt med eventuellt lite sand i sängen eller mellan tårna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0