Livet på landet, dag 2

Idag har vi haft riktigt roligt. På morgonen så kom våra andra lägerledare Sebastian och Eddie och överraskade oss med frukost på sängen och en fin blombukett. Så söta var de!

Klockan elva så hade vi morgonsamling med alla barn som är med på lägret. Då kom Vera och Herman och var med på samlingen. Det var jätteroligt! Vi fick veta vad vi skulle hitta på under veckan och göra en namnlek så vi skulle få reda på vad alla heter. Vi är ungefär 20 personer som är med här på lägret.
Efter samlingen så visade Vera och Herman oss alla djur som bor här på gården. Det finns hästar, grisar, kaniner, kattungar, en gås och höns. Några av de modiga kidsen här fick följa med och hålla i hästarna när de skulle släppas ut i hagen till och med!
På eftermiddagen så åkte vi upp till slottet Solliden. Där bor Kungen, Drottningen, prinsessan Victoria och hennes syskon när de är här på Öland. Det var jättefint. Vi satte oss för att fika på ett café som finns där uppe, och då märkte vi till vår stora förvåning att drottning Silvia satt vid bordet bredvid oss.
När hon hade fikat klart så kom hon fram och hälsade på oss och pratade lite. Nu vill vi inte tvätta händerna… skämt åsido så var det fantastiskt att träffa drottningen!

/Veronica och Matilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0